Sonstige/Other - Eigenanfertigung Ballenzange Neu - Trekker

€ 1.845,-

€ 295,-BTW
€ 1.550,- Excl. BTW

Bouwjaar
2014
TruckScoutID
15742506

Merkantil Export-Import GmbH
17094 Pragsdorf
Duitsland

 • Soort Voertuig
  Landbouwmachine
 • Opbouw
  Trekker
 • Voertuignummer
  24410-16499
 • Bandenmaat voor
  0%
 • Bandenmaat achter
  0%
 • Gebruikt
  Ja

Rundballengreifer NEU! Euro-Anpassung,Hydraulik-Zylinder:2, sofort einsatzbereit Alternativ auch mit 1 Hydraulik-Zylinder lieferbar! Preis auf Anfrage!,Lagerort:17094 Pragsdorf

Merkantil Export-Import GmbH

Neubrandenburger Strasse 28a

17094 Pragsdorf

Duitsland

Dealer sinds: 02.2005

Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw.

Contacteer de aanbieder

 (optioneel)
Wacht aub...
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw bod doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw terugbelverzoek doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van terugbelverzoek. Probeer het a.u.b. opnieuw.

 (optioneel)
Wacht aub...